Shop

Sale!

Latex hoofdkussen

49,00

Ervaar de sensatie van dit natuurlatex kussen.

De nacht bepaalt jouw dag!

Categorie:

Product Description

Het latex hoofdkussen heeft een kern van natuurlijk latex. Natuurlatex is het melksap van de latexboom. Dit vloeibare materiaal vangt men op en bakt men tot een vaste vorm. Het latex kent een enorme elasticiteit. Hierdoor is het materiaal enorm geschikt als grondstof voor hoofdkussens. Een latex kussen biedt een enorme veerkracht en zal door zijn vormvastheid blijvende ondersteuning bieden. Vooral in de zij- en rug slaaphouding brengt dit kussen je in een natuurlijke balans. Door de veerkracht past het kussen zich gemakkelijk aan, aan de verschillende slaaphoudingen. De nekholte wordt waar dat nodig is opgevuld en de nekwervels komen als vanzelf in een ontspannen houding. Dit kussen helpt je aan echt uitrusten toe te komen.

Ventilatie

Natuurlatex  heeft een open cel structuur. Hierdoor is het ventilerend vermogen van dit materiaal zeer hoog. Geholpen door de vele ventilatie-kanalen wordt lichaamsvocht optimaal gereguleerd. Het kussen voelt altijd koel en droog aan.

Anti Allergisch

Natuurlatex is uitermate geschikt voor mensen die een allergie hebben voor bijvoorbeeld huisstofmijt. Het materiaal heeft een antibacteriële- en een schimmelwerende werking. De huisstofmijt voelt zich dus simpelweg niet thuis in dit materiaal.

Afmeting

De afmeting van dit kussen is 40cm diep, 60 cm breed en ongeveer 13 cm hoog. In tegenstelling tot veel kussens die een diepte-afmeting kennen van 60 cm is de afmeting van 40 cm ideaal.  Ideaal, omdat je bij deze afmeting  in de lengte van het bed meer ruimte overhoudt.

Prijs

Met dit latex hoofdkussen koop je een kwalitatief hoogstaand product. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Vroeger zeiden ondernemers wel eens:  “vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van”. En zo is het precies! Een heerlijk natuurlatex kussen voor een heel scherpe prijs.

Ervaar de comfort sensatie van dit natuurlijke latex hoofdkussen.

De nacht bepaalt immers jouw dag!

De nacht bepaalt jouw dag!

Contact

Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

    has been added to the cart. Winkelwagen